• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Activiteiten in het Borchuus

BHV cursus

Op 13 januari 2020 start een nieuwe BHV cursus in het Borchuus.

De vorige cursus was een groot succes. Daarom starten we in 2020 opnieuw met deze cursus voor de ondernemers in Varsseveld en omstreken.

De training is vooral gericht op het praktisch kunnen handelen bij een calamiteit in het kader van Brand, Ontruiming en/of EHBO. Inhoudelijk is de lesinhoud gelijk aan die van het NIBHV. De specifieke trainingsinhoud, wordt aangepast aan de vraag van de aanwezige cursisten. Hierdoor is er in relatief korte trainingstijd een optimaal resultaat te behalen voor uw bedrijf. Voor aanmelden of verdere informatie, kunt u telefonisch 0654637197 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen.


Met het aanmeldingsformulier kunt u ook direct inschrijven. Ook voor herhalingslessen bent u van harte welkom.De prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief certificering en lesmaterialen. Het inschrijfformulier retour zenden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens bij de training.

Hans Bakker tel. 0654637197 HWB basic life support bv

Logo Borchuus

Over het Borchuus

Borchuus Kulturhus is een multifunctioneel centrum midden in Varsseveld. Wij bieden ruimte aan een groot aantal organisaties, stichtingen en verenigingen. We organiseren en ondersteunen tal van activiteiten voor de inwoners van Varsseveld. Met elkaar, voor elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht