• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Activiteiten in het Borchuus

Programma Borchuus Cultuurclub

Borchuus Cultuurclub heeft een mooi programma voor u! Samen met andere gebruikers bieden wij een gevarieerd programma, waarin er voor alle leeftijden iets te doen is. Binnenkort volgt het hele programma.

KAARTEN TE KOOP DOOR HIER TE KLIKKEN

Uitgelicht:

    • Zondag 17 maart: Wijncabaret Aimabele Schoften + wijnproeverij | 15:00 uur | UITVERKOCHT

Rijbewijskeuring CBR

Al ruim 17 jaar vindt in de Achterhoek een betaalbare rijbewijskeuring plaats tegen het vaste tarief van 30 Euro. De opbrengsten van de keuring komen ten goede aan een gezondheidsproject in Afrika. Aanmelding keuring en/of digitale ondersteuning (bij voorkeur per mail): Voor regio Oude IJsselstreek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 – 38 96 78 75.

Voor de afspraak bij de keuringsarts moet u meenemen:
- Papieren CBR: Brief met ZD code (s) t.b.v. digitaal insturen of het Keuringsverslag arts
- Ochtendurine indien u geen diabetes heeft of jaarlijkse bloedcheck bij de huisarts
- Rijbewijs
- Lijstje van eventueel gebruikte medicijnen
Check uw ziektekostenverzekering voor vergoeding, dan krijgt u een nota mee!!

 

Locatie van de keuring:
Het Borchuus, Kerkplein 3
7051 CW Varsseveld

 

Ontvangt u na de keuring nog vragen van het CBR, dan kunt u de keuringsarts rechtstreeks bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N.B. Voor categorieën CDE beneden de 75 jaar kunt u alleen terecht bij een Arbodienst.

Hulp nodig in uw Digitale Omgeving? Kom langs!

In samenwerking met Seniorweb en mogelijk gemaakt door de gastvrijheid van het Borchuus is er de mogelijkheid voor hulp aan mensen die wat ondersteuning kunnen gebruiken in de digitale omgeving.

Wilt u hulp hebben bij het gebruik van uw telefoon, tablet of computer. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het aanvragen van documenten bij de overheid. Dan kunt u terecht in het Borchuus. Ook voor hulp bij het aanvragen van uw rijbewijs, DigiD of het gebruiken van een andere app op uw mobiel kunt u bij ons terecht.

Op afspraak zijn wij op woensdagmiddag aanwezig voor al uw vragen.
Voor meer informatie kunt u bellen: 06 – 38 96 78 75.

Logo Borchuus

Over het Borchuus

Borchuus Kulturhus is een multifunctioneel centrum midden in Varsseveld. Wij bieden ruimte aan een groot aantal organisaties, stichtingen en verenigingen. We organiseren en ondersteunen tal van activiteiten voor de inwoners van Varsseveld. Met elkaar, voor elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht