• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Activiteiten in het Borchuus

Borchuus weer geopend

Het Borchuus heeft op 1 juni 2020 weer haar deuren geopend. In de afgelopen tijd hebben wij de nodige maatregelen getroffen om te voldoen aan de regels van de overheid.  Voor u betekent dit dat er op een veilige manier van ons multifunctionele gebouw gebruik gemaakt kan worden. U kunt dus uw vergaderingen, trainingen en cursussen weer bij ons afspreken;  wij zijn er klaar voor.

Uiteraard kunnen wij minder mensen per ruimte hebben dan dat u van ons gewend bent; wij houden ons aan de anderhalve meter regel. Dit biedt echter nog volop mogelijkheden voor bijeenkomsten.  Tevens hebben wij ruimte voor individuele werkplekken.

Wij bieden de sfeer van een huiskamer waarin u zich ongetwijfeld snel thuis voelt en met een professionele ondersteuning waar u dat wenst.

Logo Borchuus

Over het Borchuus

Borchuus Kulturhus is een multifunctioneel centrum midden in Varsseveld. Wij bieden ruimte aan een groot aantal organisaties, stichtingen en verenigingen. We organiseren en ondersteunen tal van activiteiten voor de inwoners van Varsseveld. Met elkaar, voor elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht