• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Activiteiten in het Borchuus

Digitale ondersteuning

Dinsdagmorgen de basis computerlessen in Windows 10, 10 lessen, is momenteel actief. Vanaf januari start een nieuwe cursus waar u zich voor kunt aanmelden. Kosten (indicatief) zijn € 80.00 inclusief koffie en lesmateriaal.

Op Donderdagmorgen zijn de gevorderde computergebruikers welkom. Deze cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen. Duur is ook 10 lessen. Kosten idem als bij basis.

Woensdagmorgen tablet/IPad cursus, 6 lessen. (Start bij voldoende aanmeldingen) € 60.00

Iedere 2e woensdagmiddag van de maand een “helpmiddag”. Dit houdt in: hulp bij kleine vragen met laptop: e-mail, internet, Word enz., IPad/tablet of telefoon bv. Whatsapp. De eerstvolgende op 13 november en 11 december, voor deze middag zijn de kosten € 2.50 pp, koffie/thee inbegrepen. Wel graag even aanmelden.

Voor algemene informatie bellen naar Riet van der Meulen: 06-38967875.

Computercursus

Trouwlocatie

Trouwen in het hart van Varsseveld? Dat kan! Het Borchuus is een Trouwlocatie. Het officiële gedeelte van het huwelijk kan worden voltrokken door een (Buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijk stand. Daarnaast is het Borchuus uitstekend gelegen naast de historische Laurentiuskerk. Een combinatie van een burgerlijk huwelijk en een kerkelijke inzegening is goed te maken.

Graag gaan wij met u in gesprek om er alles aan te doen om er een prachtige dag van te maken.

Wilt u meer informatie over het Borchuus als trouwlocatie? Neem dan contact op.

 Trouwlocatie.png

Repair Café

Heeft u een elektrisch apparaat dat hapert? Of een broek met een kapotte zak? Maar u vindt weggooien zonde?

Kom dan naar het Repair Café Varsseveld!

Elke laatste zaterdag van de maand van 12.00 – 15.00 uur zitten deskundigen voor u klaar om u te helpen met het repareren van allerhande spullen.
Minder weggooien is beter voor het milieu en uw portemonnee!

Zie ook www.repaircafevarsseveld.nl

Repair_cafe.png

Rijbewijskeuring CBR

Al ruim 17 jaar vindt in de Achterhoek een betaalbare rijbewijskeuring plaats tegen het vaste tarief van 25 Euro.  Deze vindt één keer per maand plaats in het Borchuus.

De opbrengsten van de keuring komen ten goede aan een gezondheidsproject in Afrika.

Aanmelding keuring  (bij voorkeur per mail):

Voor regio Oude IJsselstreek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 38967875

Voor de afspraak bij de keuringsarts moet u meenemen:

  • Papieren CBR: Brief met ZD code (s) t.b.v. digitaal insturen of het Keuringsverslag arts
  • Ochtendurine indien u geen diabetes heeft of jaarlijkse bloedcheck bij de huisarts
  • Rijbewijs
  • Lijstje van eventueel gebruikte medicijnen

Check uw ziektekostenverzekering voor vergoeding, dan krijgt u een nota mee!!

 

Locatie van de keuring:
Het Borchuus, Kerkplein 3
7051 CW Varsseveld

 
Ontvangt u na de keuring nog vragen van het CBR, dan kunt u de keuringsarts rechtstreeks bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N.B. Voor categorieën CDE beneden de 75 jaar kunt u alleen nog terecht bij een Arbodienst.

Rijbewijskeuring

BHV cursus

Op 13 januari 2020 start een nieuwe BHV cursus in het Borchuus.

De vorige cursus was een groot succes. Daarom starten we in 2020 opnieuw met deze cursus voor de ondernemers in Varsseveld en omstreken.

De training is vooral gericht op het praktisch kunnen handelen bij een calamiteit in het kader van Brand, Ontruiming en/of EHBO. Inhoudelijk is de lesinhoud gelijk aan die van het NIBHV. De specifieke trainingsinhoud, wordt aangepast aan de vraag van de aanwezige cursisten. Hierdoor is er in relatief korte trainingstijd een optimaal resultaat te behalen voor uw bedrijf. Voor aanmelden of verdere informatie, kunt u telefonisch 0654637197 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen.


Met het aanmeldingsformulier kunt u ook direct inschrijven. Ook voor herhalingslessen bent u van harte welkom.De prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief certificering en lesmaterialen. Het inschrijfformulier retour zenden per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens bij de training.

Hans Bakker tel. 0654637197 HWB basic life support bv

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Logo Borchuus

Over het Borchuus

Borchuus Kulturhus is een multifunctioneel centrum midden in Varsseveld. Wij bieden ruimte aan een groot aantal organisaties, stichtingen en verenigingen. We organiseren en ondersteunen tal van activiteiten voor de inwoners van Varsseveld. Met elkaar, voor elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht